Шановні мешканці с. Зимна Вода!
Пустомитівський РЕМ повідомляє, що у зв’язку з ремонтними роботами 4 квітня 2019 р. у с. Зимна Вода буде припинено постачання електроенергії на вул. Вітовського (буд. 2 – 5а), вул. Грушевського (буд. 22 – 38), вул. Калнишевського (буд. 1 – 7), вул. Миру (буд. 1 – 27), вул. Морозенка (буд. 1 – 8), вул. Федьковича (буд.1 – 9). 
У Зимній воді працює лікар-невролог!
Шановні наші мешканці!
У Центрі первинної медико-санітарної допомоги Зимноводівської сільської ради (с. Зимна Вода, вул. Марка Вовчка, № 1) приймає 
лікар-невролог – Юлія Юріївна Кощановська 
Графік прийому:
понеділок, вівторок, середа, четвер з 9.00 до 14 .00.

Запрошуємо на концерт
У неділю, 24 березня, у Народному домі с. Ставчани о 15:00 відбудеться концерт духовного співу «Співайте Богові нашому, співайте» за участі народного хору «Обрій» Народного дому с. Зимна Вода. Запрошуємо всіх охочих. 
20 січня святковий дух продовжував панувати у чудовому селі Зимна Вода.Люди зібралися у храмі св. Петра і Павла, де відбулося незабутнє дійство – «Відлуння Різдва». Організували цей захід директор Народного дому Мар’яна Іващишин та художній керівник Тарас Чернявський.Участь у святі взяли Народна капела бандуристок «Ягілка», дует скрипалів «Два Данила», дитячий вокальний ансамбль «Хлопці горобці», Квартет саксофоністів, Дует сестричок Гаращук Юстина та Марія, Церковний хор «Воскресіння» с. Зимна Вода, Церковний хор храму Христового Воскресіння м. Львів, Мокрик Софія та Іванна, а також до Зимної Води завітав вертеп із с. Оброшино. Ведучою цього незабутнього свята була Юлія Юськів.
Також гостями свята були Начальник пустомитівського відділу культури і туризму Салагай В.М. та Сільський голова Гутник В.С.
Виконавці звеселили серця присутніх гарними колядками, наповнили веселим настроєм та очікуванням чуда. На цьому незабутньому святі ми вкотре мали можливість переконатись, який талановитий та духовно багатий наш український народ. Храм був наповнений глядачами та чудовими емоціями. Свято тривало близько двох годин.
Багато хто готуючись до цього свята вважав, що це якийсь концерт. Ні, це є свято. Свято, яке ми переживали у своїх родинах, у своїх парафіях. Свято, яке ми переживаємо у сьогоднішній день, разом з іншими людьми, небайдужими до Різдва. Бо Різдво для нас - це є дар, який Бог дає кожній людині, яка є тут, яка приходить до храму, яка сідає до столу, святкового столу, щоби прийняти ці дари, які він дає.
Завершальшим словом настоятель храму св. Петра і Павла о. Степан висловив подяку учасникам цього свята і усім присутнім.
Існує повір’я, що той хто забув звичаї своїх батьків, карається людьми і Богом. Отож збережімо наш скарб – наші народні звичаї та обряди, нашу щиру українську коляду, колядуючи спільно не тільки на таких святах, а й у кожній оселі.


Так, прекрасне село міського типу, все тут подобається :)
Не знаю, треба проаналізувати всі "за" і "проти".
Ніколи не думав про це.
Ще не готовий ні до переїзду, ні тим паче до сімейного життя...
А що - в селі Зимна Вода можна придбати ділянку під житло?)))

Результати...
© 2008-2024 Рада села
“Зимна Вода”