Шановні мешканці с. Зимна Вода!
Пустомитівський РЕМ повідомляє, що у зв’язку з ремонтними роботами 4 квітня 2019 р. у с. Зимна Вода буде припинено постачання електроенергії на вул. Вітовського (буд. 2 – 5а), вул. Грушевського (буд. 22 – 38), вул. Калнишевського (буд. 1 – 7), вул. Миру (буд. 1 – 27), вул. Морозенка (буд. 1 – 8), вул. Федьковича (буд.1 – 9). 
У Зимній воді працює лікар-невролог!
Шановні наші мешканці!
У Центрі первинної медико-санітарної допомоги Зимноводівської сільської ради (с. Зимна Вода, вул. Марка Вовчка, № 1) приймає 
лікар-невролог – Юлія Юріївна Кощановська 
Графік прийому:
понеділок, вівторок, середа, четвер з 9.00 до 14 .00.

Запрошуємо на концерт
У неділю, 24 березня, у Народному домі с. Ставчани о 15:00 відбудеться концерт духовного співу «Співайте Богові нашому, співайте» за участі народного хору «Обрій» Народного дому с. Зимна Вода. Запрошуємо всіх охочих. 
«Здорові діти – сильна нація»
Учора, 22 березня, у селі Зимна Вода урочисто відкрили новозбудоване приміщення та спортивний зал Зимноводівської ЗОШ I-III ступенів № 2. Завдяки спільним зусиллям районної ради та адміністрації, сільського голови, обласних депутатів та за сприяння народного депутата Богдана Дубневича мрія учнів, вчителів та мешканців села здійснилася. У новозбудованому приміщенні розмістили просторі роздягальні, велику бібліотеку та сучасні класи.
На урочистість завітали народний депутат Верховної Ради України Богдан Дубневич, голова Пустомитівської районної державної адміністрації Ігор Хрунь, голова Пустомитівської районної ради Галина Гичка, депутати Львівської обласної ради Мирослава Лісна та Іван Лабай, начальник відділу освіти Пустомитівської районної державної адміністрації Тетяна Стахів, голова Зимноводівської сільської ради ОТГ Володимир Гутник, керівники, педагоги шкіл об’єднаної громади та мешканці села. Шкільне подвір’я майоріло різнокольоровими кульками, що їх з нагоди свята підготували діти.
Розпочали свято з виконання гімну «Ще не вмерла Україна». «Здорові діти – сильна нація. Сильна нація – сильна держава», – такими словами звернувся народний депутат Богдан Дубневич до учнів Зимноводівської ЗОШ I-III ступенів № 2, які матимуть тепер чудові умови для занять з фізкультури, а також для спортивних секцій. Володимир Гутник зазначив, що в останні роки Зимна Вода має безпрецедентну підтримку з боку держави. «Маємо розуміти, що ми будуємо свою українську державу, якої чекали століттями, тож повинні шанувати все, що будується, робиться і докладати зусиль для майбутнього розвитку. Тільки тоді будемо жити у прекрасній європейській багатій державі», – звернувся Володимир Степанович до мешканців села і гостей свята. Директор школи Зеновія Пацула подякувала за турботу про дітей тим, хто долучився до здійснення цього проекту. Учні школи виступили з концертною програмою. Зразковий танцювальний колектив «Бавниця» виконав яскравий і патріотичний танець «Перлина Україна» (керівник – Надія Максимюк). 
Урочистим і традиційним моментом свята стало перерізування символічної стрічки. 
Священики з церков Зимної Води о. Степан Глушак та о. Сергій Шишко освятили новозбудоване приміщення та спортивний зал школи. 
Насамкінець бойовий настрій, козачий запал і спортивний гарт продемонстрували вихованці школи бойового гопака «Вовк» (керівник – Назар Щербяк).



Так, прекрасне село міського типу, все тут подобається :)
Не знаю, треба проаналізувати всі "за" і "проти".
Ніколи не думав про це.
Ще не готовий ні до переїзду, ні тим паче до сімейного життя...
А що - в селі Зимна Вода можна придбати ділянку під житло?)))

Результати...
© 2008-2024 Рада села
“Зимна Вода”