Шановні мешканці с. Зимна Вода!
Пустомитівський РЕМ повідомляє, що у зв’язку з ремонтними роботами 4 квітня 2019 р. у с. Зимна Вода буде припинено постачання електроенергії на вул. Вітовського (буд. 2 – 5а), вул. Грушевського (буд. 22 – 38), вул. Калнишевського (буд. 1 – 7), вул. Миру (буд. 1 – 27), вул. Морозенка (буд. 1 – 8), вул. Федьковича (буд.1 – 9). 
У Зимній воді працює лікар-невролог!
Шановні наші мешканці!
У Центрі первинної медико-санітарної допомоги Зимноводівської сільської ради (с. Зимна Вода, вул. Марка Вовчка, № 1) приймає 
лікар-невролог – Юлія Юріївна Кощановська 
Графік прийому:
понеділок, вівторок, середа, четвер з 9.00 до 14 .00.

Запрошуємо на концерт
У неділю, 24 березня, у Народному домі с. Ставчани о 15:00 відбудеться концерт духовного співу «Співайте Богові нашому, співайте» за участі народного хору «Обрій» Народного дому с. Зимна Вода. Запрошуємо всіх охочих. 
 С11
У неділю 3 березня на стадіоні "Сокіл” у Львові відбудеться матч 1/16 Меморіалу Юста між командами "Фенікс-Стефано” (Підмонастир) – "Старт”(Зимна Вода). Так, як уже повідомлялося, вирішило жеребкування цієї стадії плей-офф турніру. Ця гра крім неабиякого турнірного значення має показати яким є насправді потенціал та спортивний рівень нашої команди. Попередня гра такого рівня у відбірковій групі з командою "Юність” (Гійче) не мала такого спортивного підтексту, адже обидва суперники забезпечили собі участь у наступному етапі турніру, а жеребкування передбачалося з врахуванням рейтингу учасників змагань. За цим показником "Старт” займає 41-е місце з 56 учасників і тому незалежно від результату гри з командою "Юність” у будь-якому випадку найбільш ймовірно отримував рейтинговішого суперника. Це згодом так і сталося. 
Трохи про "Фенікс-Стефано”. 
Команда "Фенікс-Стефано” (Підмонастир) (7 рейтинг Меморіалу Юста) з 2011 року виступає у змаганнях з футболу обласного рівня. Двічі підряд у сезонах 2017 і 2018 років вона фінішувала четвертою у елітному чемпіонаті прем’єр-ліги області, що є свідченням її високого спортивного рівня. 
Що ж спричинилось до таких високих результатів представників загалом невеликого села з Перемишлянщини? Очевидно, у першу чергу, любов до футболу та неабиякий місцевий патріотизм мешканців села Підмонастир, що стало необхідною умовою майбутніх успіхів цієї команди. Зрозуміло, що для досягнення високих результатів цього є недостатньо. Достатньою умовою такого злету є наявність у селі певних фінансових можливостей для реалізації таких планів. І пов’язані вони у першу чергу з президентом команди Степаном Пилипом, який є не тільки палким прихильником футболу, але і активно діючим футболістом. Він відомий підприємць, фірма якого може порадувати покупців якісним взуттям. Зрозуміло, що зусилля, які спрямовує Степан Пилип на розвиток футболу на Львівщині, заслуговують на повагу і можуть служити прикладом для Зимної Води, яка успішними підприємницькими талантами не обділена. 
Тепер детальніше про сучасну команду  "Фенікс-Стефано”. 
У її складі виступає ціла група виконавців високого рівня. У першу чергу це член аматорської збірної Львівщини Ростислав Михальчук, якого визнано кращим захисником обласного чемпіонату у 2018 році. І у групі атаки команди "Фенікс-Стефано” все теж у порядку. Тут слід виокремити Артура Темірова (кримський татарин), який у цьогорічному Меморіалі Юста є автором 5 голів та Віталія Патуляка, на рахунку якого 3 голи. На груповому етапі змагань команда "Фенікс-Стефано” виграла усі три зустрічі з різницею м’ячів 13-2.
Висновок: суперник нашого "Старта” надто поважний та добре вмотивований. Тому побажаємо нашим футболістам спортивної удачі і бажаної почесної перемоги, яка крім усього потребуватиме нашої з вами підтримки.
Степан Семак



Так, прекрасне село міського типу, все тут подобається :)
Не знаю, треба проаналізувати всі "за" і "проти".
Ніколи не думав про це.
Ще не готовий ні до переїзду, ні тим паче до сімейного життя...
А що - в селі Зимна Вода можна придбати ділянку під житло?)))

Результати...
© 2008-2024 Рада села
“Зимна Вода”