Шановні мешканці с. Зимна Вода!
Пустомитівський РЕМ повідомляє, що у зв’язку з ремонтними роботами 4 квітня 2019 р. у с. Зимна Вода буде припинено постачання електроенергії на вул. Вітовського (буд. 2 – 5а), вул. Грушевського (буд. 22 – 38), вул. Калнишевського (буд. 1 – 7), вул. Миру (буд. 1 – 27), вул. Морозенка (буд. 1 – 8), вул. Федьковича (буд.1 – 9). 
У Зимній воді працює лікар-невролог!
Шановні наші мешканці!
У Центрі первинної медико-санітарної допомоги Зимноводівської сільської ради (с. Зимна Вода, вул. Марка Вовчка, № 1) приймає 
лікар-невролог – Юлія Юріївна Кощановська 
Графік прийому:
понеділок, вівторок, середа, четвер з 9.00 до 14 .00.

Запрошуємо на концерт
У неділю, 24 березня, у Народному домі с. Ставчани о 15:00 відбудеться концерт духовного співу «Співайте Богові нашому, співайте» за участі народного хору «Обрій» Народного дому с. Зимна Вода. Запрошуємо всіх охочих. 
На запрошення  Зимноводівського  сільського  центру соціальних служб для дітей, сімї та молоді,  24 жовтня  у Зимноводівських ЗОШ №1, №2  відбулась зустріч із заступником голови  ГО «Твереза Україна» - Юрієм Григоровичем Оробцем та  головою Львівської  громадської організації «Твереза Галичина» Романом  Гарасимом. 
Пан Юрій відомий в Україні  лектор-собріолог  пояснив значення слова "собріологія” і сказав, що воно походить від латинського Sobriology та вживається на означення науки про тверезість, природний та творчий стан людини, сім’ї та суспільства в цілому, яке вільне від запрограмованої інтоксикації наркотичними речовинами в будь-якій мірі.

Зустріч з учнями відбувалась у форматі  «Урок тверезості», під час якого вони  ознайомились із правдивою семантикою таких слів, як "алкоголь”, "алкогольна залежність”. 
Діти були активними, задавали питання, на завершення «Уроку тверезості» всі разом заспівали гімн тверезості. 
«…Особистий приклад кожного переконаного тверезника, його тверезе життя — ось міцний фундамент, на якому ґрунтується могутній тверезий рух, з якого розпочинається відродження України. Саме на прикладі свого життя Юрій Оробець звертається до кожного:
« Звертаємося, в першу чергу, до найбільш свідомих членів нашого суспільства — соціально активної молоді, небайдужих батьків, педагогів, медичних працівників, державних службовців та народних обранців: не залишайтеся байдужими!»
Зимноводівський сільський центр висловлює подяку запрошеним, за важливу  справу , яку вони роблять   для дітей, дорослих і суспільства в цілому.




Так, прекрасне село міського типу, все тут подобається :)
Не знаю, треба проаналізувати всі "за" і "проти".
Ніколи не думав про це.
Ще не готовий ні до переїзду, ні тим паче до сімейного життя...
А що - в селі Зимна Вода можна придбати ділянку під житло?)))

Результати...
© 2008-2024 Рада села
“Зимна Вода”