Шановні мешканці с. Зимна Вода!
Пустомитівський РЕМ повідомляє, що у зв’язку з ремонтними роботами 4 квітня 2019 р. у с. Зимна Вода буде припинено постачання електроенергії на вул. Вітовського (буд. 2 – 5а), вул. Грушевського (буд. 22 – 38), вул. Калнишевського (буд. 1 – 7), вул. Миру (буд. 1 – 27), вул. Морозенка (буд. 1 – 8), вул. Федьковича (буд.1 – 9). 
У Зимній воді працює лікар-невролог!
Шановні наші мешканці!
У Центрі первинної медико-санітарної допомоги Зимноводівської сільської ради (с. Зимна Вода, вул. Марка Вовчка, № 1) приймає 
лікар-невролог – Юлія Юріївна Кощановська 
Графік прийому:
понеділок, вівторок, середа, четвер з 9.00 до 14 .00.

Запрошуємо на концерт
У неділю, 24 березня, у Народному домі с. Ставчани о 15:00 відбудеться концерт духовного співу «Співайте Богові нашому, співайте» за участі народного хору «Обрій» Народного дому с. Зимна Вода. Запрошуємо всіх охочих. 
З нагоди Дня захисника України, свята  Покрови Пресвятої Богородиці  Зимноводівська сільська рада привітала усіх учасників АТО із святом.
 
На могилах  мешканців с.Зимна Вода  Сокача Романа, Пеприка Назара, Скрута Ростислава та Погончук Олега  , які загинули в АТО внаслідок агресії Росії засвічені лампади .
 
Відбулися зустрічі учнів шкіл ЗОШ №1 та ЗОШ №2 з учасниками АТО, організовані Зимноводівським сільським центром соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді .
 Школярі радо вітали запрошених  захисників Вітчизни : Пухлякова Андрія, Романа Володимира, Угрина Олега, Прокопія Анатолія, для яких підготували гарні пісні.
Подарунком для дітей було  відео про Морську піхоту України, підготоване капітаном військ Морської піхоти України Збройних Сил України  Володимиром  Володимировичем Романом, учасником бойових дій на Сході України, який служив у АР Крим,  а  у 2014 році, коли Росія напала на Україну, перейшов на материкову частину нашої держави разом з товаришами по службі, зберігши вірність Присязі, захищаючи  Незалежність та суверенітет Батьківщини.
 
Усіх Захисників України, полеглих у ході проведення АТО, вшанували хвилиною мовчання. 

Мар’яна Бодревич



Так, прекрасне село міського типу, все тут подобається :)
Не знаю, треба проаналізувати всі "за" і "проти".
Ніколи не думав про це.
Ще не готовий ні до переїзду, ні тим паче до сімейного життя...
А що - в селі Зимна Вода можна придбати ділянку під житло?)))

Результати...
© 2008-2024 Рада села
“Зимна Вода”