Шановні мешканці с. Зимна Вода!
Пустомитівський РЕМ повідомляє, що у зв’язку з ремонтними роботами 4 квітня 2019 р. у с. Зимна Вода буде припинено постачання електроенергії на вул. Вітовського (буд. 2 – 5а), вул. Грушевського (буд. 22 – 38), вул. Калнишевського (буд. 1 – 7), вул. Миру (буд. 1 – 27), вул. Морозенка (буд. 1 – 8), вул. Федьковича (буд.1 – 9). 
У Зимній воді працює лікар-невролог!
Шановні наші мешканці!
У Центрі первинної медико-санітарної допомоги Зимноводівської сільської ради (с. Зимна Вода, вул. Марка Вовчка, № 1) приймає 
лікар-невролог – Юлія Юріївна Кощановська 
Графік прийому:
понеділок, вівторок, середа, четвер з 9.00 до 14 .00.

Запрошуємо на концерт
У неділю, 24 березня, у Народному домі с. Ставчани о 15:00 відбудеться концерт духовного співу «Співайте Богові нашому, співайте» за участі народного хору «Обрій» Народного дому с. Зимна Вода. Запрошуємо всіх охочих. 

На продаж виставлено 4 земельні ділянки (по 0,10га) несільськогосподарського призначення в селі Зимна Вода з цільовим  призначенням для будівництва і обслуговування житлового будинку по стартовій ціні 240 тис.грн. без ПДВ

Земельні торги у формі аукціону призначено на 06 квітня 2015р.

Останній день прийому заяв – 31березня 2015р. до 16 год.30хв.

Місце проведення торгів: Львівська обл. Пустомитівський р-н, с.Зимна Вода, вул. Шухевича,83 (актовий зал адмінбудівлі сільської ради).

Початок торгів о 11.00 год. Реєстрація учасників земельних торгів в день проведення з 8-00 год. до 10-40 год. за адресою: Львівська обл. Пустомитівський р-н, с.Зимна Вода, вул. Шухевича,83 (актовий зал адмінбудівлі сільської ради).

Організатор земельних торгів: Зимноводівська сільська рада Пустомитівського району Львівської області

Виконавець земельних торгів: ПП «Фірма «СОМГІЗ», 79012, м.Львів, вул.Сахарова,46.


Характеристика лоту №01:           

·   Земельна ділянка несільськогосподарського призначення, що розташована за адресою: Львівська  область, Пустомитівський р-н, с. Зимна Вода(в межах населеного пункту);

·         кадастровий номер: 4623681600:01:005:0178;

·         площа:  0,1000 га;

·         категорія земель – землі житлової та громадської забудови;

·         цільове призначення –  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

Характеристика лоту № 02:           

·    Земельна ділянка несільськогосподарського призначення, що розташована за адресою: Львівська  область, Пустомитівський р-н, с. Зимна Вода(в межах населеного пункту);

·         кадастровий номер: 4623681600:01:005:0179;

·         площа:  0,0995га;

·         категорія земель – землі житлової та громадської забудови;

· цільове призначення –  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).


Характеристика лоту № 03:           

·      Земельна ділянка несільськогосподарського призначення, що розташована за адресою: Львівська  область, Пустомитівський р-н, с. Зимна Вода(в межах населеного пункту);

·         кадастровий номер: 4623681600:01:005:0180;

·         площа:  0,0976га;

·         категорія земель – землі житлової та громадської забудови;

· цільове призначення –  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).


Характеристика лоту № 04:           

·       Земельна ділянка несільськогосподарського призначення, що розташована за адресою: Львівська  область, Пустомитівський р-н, с. Зимна Вода(в межах населеного пункту);

·         кадастровий номер: 4623681600:01:005:0181;

·         площа:  0,0955га;

·         категорія земель – землі житлової та громадської забудови;

·         цільове призначення –  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

 

Стартова ціна продажу для кожного лоту - 240000 грн.00коп. (Двісті сорок тисяч грн.00коп.) без ПДВ. 

 Містобудівні умови та обмеження:  відомості про обмеження містобудівного характеру відсутні. Відомості про обмеження у використанні земельної ділянки, встановлені Порядком ведення державного земельного кадастру, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 17.10.2012 року №1051, не зареєстровані.


                            Порядок оформлення результатів торгів та умови продажу:

1. Протокол земельних торгів підписується Переможцем, Ліцитатором та Організатором земельних торгів або його представником негайно після закінчення торгів за лотом та затверджується Організатором земельних торгів. 

2. Договір купівлі-продажу земельної ділянки між Зимноводівською сільською радою Пустомитівського району Львівської області та Переможцем торгів укладається безпосередньо в день проведення торгів, який підлягає обов'язковому нотаріальному посвідченню;

3. Ціну продажу лоту, право власності, на  яку набуто на земельних торгах у формі аукціону, сплатити переможцю торгів не пізніше 3 (трьох) банківських днів з дня укладання договору купівлі-продажу.

4. Переможцю земельних торгів, який відмовиться від підписання протоколу земельних торгів, акту здачі-прийняття наданих послуг, укладання договору купівлі-продажу земельної ділянки, повного розрахунку за придбаний лот в терміни, визначені чинним законодавством та умовами договору: гарантійний внесок не повертається, результати торгів анульовуються, Переможець до наступних торгів не допускається, а кошти в розмірі цінової пропозиції, запропонованої Переможцем за результатами проведених торгів, стягуються з Переможця, як неустойка (ст.549 ЦКУ) в судовому порядку згідно чинного законодавства.

                            Для участі в земельних торгах необхідно:

1.      Сплатити з рахунку, відкритого в банку :

·         реєстраційний внесок – 609,00 грн. в т.ч. ПДВ 20% на рахунок ПП "Фірма "СОМГІЗ” р/р26004000001347 у ПАТ "ВіЕс Банк»”, МФО 325213, ЄДРПОУ 20810095; призначення платежу: «Реєстраційний внесок в т.ч. ПДВ 20%».

·         гарантійний внесок – 12000грн.00коп. (Дванадцять тисяч грн.00коп.) без ПДВ  на рахунок ПП "Фірма "СОМГІЗ” р/р26000000013209 у ПАТ "ВіЕс Банк»”, МФО 325213, ЄДРПОУ 20810095; призначення платежу: «Гарантійний внесок без ПДВ».

2. Подати документи що підтверджують сплату реєстраційних та гарантійних внесків. Оформити та подати заяву з необхідною інформацією та підтверджуючими документами особи, яка бажає взяти участь у земельних торгах, Виконавцю торгів за адресою ПП «Фірма «СОМГІЗ»: 79012, м.Львів, вул.Сахарова,46, відповідальна особа – Цифуляк Оксана Іванівна). Телефон для довідок: (032)244-30-92, +380961315421.  Години прийому заяв на участь в земельних торгах: у робочі дні з 12.30. год. до 16.30.год., у п'ятницю - з 12.30год. до 14.30.год.

            3. Укласти договір про умови участі в земельних торгах у формі аукціону. 


 Земельні торги у формі аукціону призначено на 06 квітня  2015р.

Останній день прийому заяв – 31 березня 2015р. до 16 год.30хв.

Місце проведення торгів: Львівська обл. Пустомитівський р-н, с.Зимна Вода, вул. Шухевича,83 (актовий зал адмінбудівлі сільської ради).

Початок торгів о 11.00 год. Реєстрація учасників земельних торгів в день проведення з 8-00 год. до 10-40 год. за адресою: Львівська обл. Пустомитівський р-н, с.Зимна Вода, вул. Шухевича,83 (актовий зал адмінбудівлі сільської ради).

 

                                                         ПЕРЕЛІК

ДОКУМЕНТІВ, НЕОБХІДНИХ ДЛЯ ПОДАЧІ ЗАЯВИ ТА ОФОРМЛЕННЯ ДОКУМЕНТІВ НА УЧАСТЬ У ЗЕМЕЛЬНИХ ТОРГАХ У ФОРМІ АУКЦІОНУ З ПРОДАЖУ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК НЕСІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

(ПРАВА ОРЕНДИ НА НИХ)

 ДЛЯ ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ:

1.                          Нотаріально посвідчена копія свідоцтва про державну реєстрацію суб’єкта господарської діяльності (нотаріально засвідчена копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців).

2.                          Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (розширений)

3.                          Нотаріально посвідчена копія статуту (при наявності установчого договору).

4.                          Завірена належним чином копія свідоцтва платника податку на додану вартість (завірена копія свідоцтва про сплату єдиного податку).*

5.                          Довідка з банку, про відкриття рахунку, з якого перераховано гарантійний та реєстраційний внесок(оригінал). 

6.                          Завірена належним чином копія документу, що підтверджує повноваження керівника (протокол зборів співзасновників про обрання керівника, наказ на призначення керівника),* для уповноваженої особи – довіреність.

7.                          Оригінал Протоколу зборів співзасновників про прийняття рішення щодо придбання лоту на земельних торгах.

8.                          Документ, що підтверджує особу (паспорт). копія завірена належним чином.*

9.                          Документ, що підтверджує сплату гарантійного внеску.

10.                      Документ, що підтвержує сплату реєстраційного внеску.

11.                      Печатка.

 

*Напис про засвідчення копії документа складається зі слів «Згідно з оригіналом», найменування посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії, печатки

 

                                                       ПЕРЕЛІК

ДОКУМЕНТІВ, НЕОБХІДНИХ ДЛЯ ПОДАЧІ ЗАЯВИ ТА ОФОРМЛЕННЯ ДОКУМЕНТІВ НА УЧАСТЬ У ЗЕМЕЛЬНИХ ТОРГАХ У ФОРМІ АУКЦІОНУ З ПРОДАЖУ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК НЕСІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

(ПРАВА ОРЕНДИ НА НИХ)

 ДЛЯ  СУБ'ЄКТА ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ФІЗИЧНОЇ ОСОБИ:

1.                          Нотаріально посвідчена копія свідоцтва про державну реєстрацію суб'єкта господарської діяльності (нотаріально засвідчена копія виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців).

2.                          Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (розширений).

3.                          Завірена належним чином копія свідоцтва платника податку на додану вартість (завірена належним чином копія свідоцтва про сплату єдиного податку).*

4.                          Довідка з банку про відкриття рахунку, з якого перераховано гарантійний та реєстраційний внесок(оригінал). 

5.                          Документ, що підтверджує особу (паспорт), копія завірена належним чином*

6.                          Документ, що підтверджує право діяти від імені особи, що подає документи на участь у торгах ( Нотаріально посвідчена довіреність та копії паспорта та ідентифікаційного номера* представника,  оригінали  документів пред'явити при подачі документів).

7.                          Документ, що підтверджує сплату гарантійного внеску.

8.                          Документ, що підтверджує сплату реєстраційного внеску.

9.                          Печатка.

 

*Напис про засвідчення копії документа складається зі слів «Згідно з оригіналом», найменування посади, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії, печатки (за наявності або слів: дію без печатки).


                                                      ПЕРЕЛІК

ДОКУМЕНТІВ, НЕОБХІДНИХ ДЛЯ ПОДАЧІ ЗАЯВИ ТА ОФОРМЛЕННЯ ДОКУМЕНТІВ НА УЧАСТЬ У ЗЕМЕЛЬНИХ ТОРГАХ У ФОРМІ АУКЦІОНУ З ПРОДАЖУ ЗЕМЕЛЬНИХ ДІЛЯНОК НЕСІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКОГО ПРИЗНАЧЕННЯ

(ПРАВА ОРЕНДИ НА НИХ)

ДЛЯ  ФІЗИЧНОЇ ОСОБИ:

  1. Документ, що підтверджує особу (паспорт), копія завірена належним чином*
  2. Довідка про присвоєння ідентифікаційного коду (оригінал), копія завірена належним чином*
  3. Довідка з банку про відкриття рахунку, з якого перераховано гарантійний та реєстраційний внесок (оригінал).
  4. Документ, що підтверджує право діяти від імені особи, що подає документи на участь у торгах ( Нотаріально посвідчена довіреність та копії паспорта та ідентифікаційного номера* представника,  оригінали  документів пред'явити при подачі документів).
  5. Документ, що підтверджує сплату гарантійного внеску.
  6. Документ, що підтвержує сплату реєстраційного внеску.

 

*Напис про засвідчення копії документа складається зі слів «Згідно з оригіналом», особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії.

 



Так, прекрасне село міського типу, все тут подобається :)
Не знаю, треба проаналізувати всі "за" і "проти".
Ніколи не думав про це.
Ще не готовий ні до переїзду, ні тим паче до сімейного життя...
А що - в селі Зимна Вода можна придбати ділянку під житло?)))

Результати...
© 2008-2024 Рада села
“Зимна Вода”