Шановні мешканці с. Зимна Вода!
Пустомитівський РЕМ повідомляє, що у зв’язку з ремонтними роботами 4 квітня 2019 р. у с. Зимна Вода буде припинено постачання електроенергії на вул. Вітовського (буд. 2 – 5а), вул. Грушевського (буд. 22 – 38), вул. Калнишевського (буд. 1 – 7), вул. Миру (буд. 1 – 27), вул. Морозенка (буд. 1 – 8), вул. Федьковича (буд.1 – 9). 
У Зимній воді працює лікар-невролог!
Шановні наші мешканці!
У Центрі первинної медико-санітарної допомоги Зимноводівської сільської ради (с. Зимна Вода, вул. Марка Вовчка, № 1) приймає 
лікар-невролог – Юлія Юріївна Кощановська 
Графік прийому:
понеділок, вівторок, середа, четвер з 9.00 до 14 .00.

Запрошуємо на концерт
У неділю, 24 березня, у Народному домі с. Ставчани о 15:00 відбудеться концерт духовного співу «Співайте Богові нашому, співайте» за участі народного хору «Обрій» Народного дому с. Зимна Вода. Запрошуємо всіх охочих. 
Враховуючи проведення на сході держави антитерористичної операції та зазіхання на суверенітет і територіальну цілісність держави з боку терористичних організацій, які діють на окремих територіях Донецької та Луганської областей, належне виконання конституційного обов’язку по захисту Вітчизни набуло першочергового значення.
За таких умов з метою підтримання бойової і мобілізаційної готовності Збройних Сил України та інших військових формувань задля адекватного реагування на загрози національній безпеці держави, Президентом України видано Указ від 14.01.2015 № 15/2015 «Про часткову мобілізацію», яким оголошено та передбачено провести протягом 2015 року часткову мобілізацію у три черги протягом 210 діб.
З огляду на викладене роз'яснюють, що мобілізаційна підготовка та мобілізація є складовими частинами комплексу заходів, які здійснюються з метою забезпечення оборони держави.
Законом України «Про мобілізацію та мобілізаційну підготовку» передбачено правові основи мобілізаційної підготовки та мобілізації, повноваження відповідних державних органів, а також обов'язки підприємств, установ і організацій незалежно від форми власності, громадян у цій сфері.
Зокрема, статтею 6 Закону з метою задоволення потреб Збройних Сил України, інших військових формувань на особливий період транспортними засобами і технікою встановлено військово-транспортний обов'язок, який поширюється на місцеві органи виконавчої влади, інші державні органи, органи місцевого самоврядування, підприємства, установи і організації, а також на громадян – власників транспортних засобів. 
Залучення транспортних засобів під час мобілізації здійснюється військовими комісаріатами на підставі рішень місцевих державних адміністрацій, які оформлюються відповідними розпорядженнями. Положення про військово-транспортний обов’язок затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 28.12.2000 № 1921.
Громадяни (крім тих, які проходять службу у військовому резерві), відповідно до ст.22 Закону під час мобілізації та переведення Збройних Сил України, інших військових формувань на штати воєнного часу зобов'язані з’явитися до військових частин або на збірні пункти військових комісаріатів у строки, зазначені в отриманих ними документах (мобілізаційних розпорядженнях, повістках або розпорядженнях військових комісарів).
Застерігають, що за порушення законодавства про оборону, мобілізаційну підготовку та мобілізацію, умисне зіпсуття обліково-військових документів чи втрату їх з необережності, незабезпечення сповіщення військовозобов’язаних про їх виклик у військові комісаріати, перешкода їх своєчасній явці на збірні пункти та інші правопорушення у вказаній сфері настає адміністративна відповідальність за ст.ст.201-1, 211, 211-4 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Крім того, ухилення від призову за мобілізацією є кримінальним правопорушенням, за яке ст.336 Кримінального кодексу України передбачено кримінальну відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років. 


Так, прекрасне село міського типу, все тут подобається :)
Не знаю, треба проаналізувати всі "за" і "проти".
Ніколи не думав про це.
Ще не готовий ні до переїзду, ні тим паче до сімейного життя...
А що - в селі Зимна Вода можна придбати ділянку під житло?)))

Результати...
© 2008-2024 Рада села
“Зимна Вода”