Шановні мешканці с. Зимна Вода!
Пустомитівський РЕМ повідомляє, що у зв’язку з ремонтними роботами 4 квітня 2019 р. у с. Зимна Вода буде припинено постачання електроенергії на вул. Вітовського (буд. 2 – 5а), вул. Грушевського (буд. 22 – 38), вул. Калнишевського (буд. 1 – 7), вул. Миру (буд. 1 – 27), вул. Морозенка (буд. 1 – 8), вул. Федьковича (буд.1 – 9). 
У Зимній воді працює лікар-невролог!
Шановні наші мешканці!
У Центрі первинної медико-санітарної допомоги Зимноводівської сільської ради (с. Зимна Вода, вул. Марка Вовчка, № 1) приймає 
лікар-невролог – Юлія Юріївна Кощановська 
Графік прийому:
понеділок, вівторок, середа, четвер з 9.00 до 14 .00.

Запрошуємо на концерт
У неділю, 24 березня, у Народному домі с. Ставчани о 15:00 відбудеться концерт духовного співу «Співайте Богові нашому, співайте» за участі народного хору «Обрій» Народного дому с. Зимна Вода. Запрошуємо всіх охочих. 
На території Пустомитівського району  проживає 25 мільйонерів 
ДПІ у Пустомитівському районі м.Львова ГУ Міндоходів у Львівській області підбито підсумки кампанії декларування – 2014. 
Громадянами, які у 2013 році одержали доходи та зобов’язані їх задекларувати, подано 1059 декларації. Зокрема, громадянами, які зобов’язані подати декларації, – 373, в тому числі: 
 - про доходи від продажу рухомого майна –88; 
 - отримані у вигляді подарунків та спадщини –129; 
 - іноземні доходи – 9; 
 - здача в найм нерухомого майна (крім земельної ділянки) – 12; 
 - інвестиційний прибуток – 11; 
 - здача в найм земельних ділянок – 11;
 - продаж нерухомого майна – 25;
 - інші – 88. 
Крім цього, подано 686 декларацій на отримання податкової знижки, нараховано до повернення 709,1 тис. гривень. 
За результатами кампанії декларування 25 жителів Пустомитівського району  задекларували доходи понад 1 млн. гривень. 
Нагадаємо, що громадяни, які подали декларації про майновий стан та доходи, повинні сплатити задекларовану суму податку до 1 серпня. Скористатися правом на податкову знижку можна до кінця року. 

Спрощенці  Пустомитівщини  з  початку року сплатили до бюджету близько  5,5 млн. грн. єдиного податку 
Протягом  січня-квітня 2014 року платники податків ДПІ у Пустомитівському районі ГУ Міндоходів у Львівській області, які працюють на спрощеній системі оподаткування, сплатили 5455,9 тис. грн. єдиного податку. Більше 83 відсотків цієї суми надійшло від спрощенців-приватних підприємців, яких у районі налічується  2,6 тисячі. 
За період січень-квітень 2014 року від приватних підприємців місцевий бюджет отримав 4539,0 тис. грн., що більше на 242,5 тис. грн. у порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Підприємства-юридичні особи, які перебувають на спрощеній системі, сплатили до місцевого бюджету 916,9 тис. грн. єдиного податку. Бюджет отримав додаткових 198,6 тис. грн. порівняно з  аналогічним  періодом  2013 року. 

Понад 214 тис. грн. за  січень-квітень 2014року  перерахували до бюджету платники збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства Пустомитівщини 
В ДПІ у Пустомитівському районі Головного управління Міндоходів у Львівській області перебуває на обліку 315 платників збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства, з них 90 юридичних осіб та 225 фізична особа-підприємець. Протягом січня-квітня 2014 року ними задекларовано та сплачено до Державного бюджету 214,0 тис. грн. збору, що на 5,3 тис. грн. більше, ніж за аналогічний період минулого року. 
Нагадаємо, що платниками збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства є суб’єкти підприємницької діяльності, незалежно від форм власності та підпорядкування, які реалізують в оптово-роздрібній торговельній мережі та мережі громадського харчування алкогольні напої та пиво. Збір обраховується за ставкою 1,5% від виручки (товарообороту), одержаних на всіх етапах реалізації даної продукції.
Розрахунок суми збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства подається незалежно від наявності у платника об'єкта оподаткування. 
Тобто суб'єкт господарювання, який отримав ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, але діяльність з продажу алкогольних напоїв з моменту отримання ліцензії не здійснював, повинен подавати розрахунок суми збору. 

На Пустомитівщині протягом  січня-квітня  2014 року видано 1010 реєстраційних номерів 
В ДПІ у Пустомитівському районі Головного управління Міндоходів у Львівській області протягом січня-лютого поточного року видано 1010 реєстраційних номерів облікової картки платника податків жителям району. 
Отримати реєстраційний номер облікової картки платника податку можна в Центрі обслуговування платників, а також за місцем отримання  доходів. 
За бажанням громадяни можуть відмовитися від реєстраційного номера. Тоді у паспорті платників роблять відповідну відмітку, після чого вони мають право здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта. Облік таких фізичних осіб – платників ведеться в окремому реєстрі Державного реєстру, а саме за прізвищем, ім’ям, по батькові та серією і номером паспорта. 
Шановні жителі Пустомитівщини! Нагадуємо, що у разі зміни облікових даних, які вносяться до Державного реєстру фізичних осіб (паспортних даних або місця проживання), необхідно протягом місяця повідомити про це територіальний орган Міндоходів для внесення відповідних змін. Звертайтеся у ЦОП за адресою: м.Пустомити, вул. Радоцинська, 1 зал №3 «Видача довідок та дозвільних документів». 

До місцевого бюджету Пустомитівського  району надійшло понад 26 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб 
Протягом січня-квітня 2014 року платники податків Пустомитівського району сплатили до місцевих бюджетів 26,1 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб, що на 0,3 тис. грн. більше в порівнянні з  аналогічним періодом  2013 року. 
У загальній сумі надходжень податків та зборів до місцевого бюджету, що контролюються ДПІ у Пустомитівському районі ГУ  Міндоходів у Львівській області, частка сплаченого податку на доходи фізичних осіб у січні-квітні 2014 року склала 73,6%, а від загальної суми надходжень Зведеного бюджету – 36,2%. 

Платники  Пустомитівського району якісно та вчасно отримують адміністративні та консультаційні послуги 
Протягом січня-квітня 2014 року фахівці ДПІ у Пустомитівському районі в Центрі обслуговування платників надали 2391 адміністративних послуг, у тому числі значна кількість з них це: видача карток платників податків, видача довідок, дозвільних документів та інших послуг. Крім цього, для громадян та платників надаються такі послуги, як прийом податкової звітності та вхідної кореспонденції, надання консультацій тощо, з початку року їх надано 12891. 
У Центрі обслуговування платників оформлено інформаційні та тематичні стенди із необхідною інформацією. Ознайомитись з останніми змінами податкового законодавства можна з екрану монітору, що розміщений у ЦОП. Для зручності платників забезпечено доступ до мережі Інтернет, обладнані місця для заповнення звітності та очікування. Для вивчення громадської думки про роботу ЦОП встановлено скриньки для заяв та пропозицій. 

На Пустомитівщині легалізовано 16 найманих працівників
        В ДПІ у Пустомитівському районі Головного управління Міндоходів у Львівській області відбулось чергове засідання робочої групи з питань виплати заробітної плати, нижчої за мінімальну, виплати «тіньової» зарплати. 
Як зазначив начальник відділу доходів та зборів з фізичних осіб Ігор Крут, податковою інспекцією району разом з органами місцевої влади постійно проводиться комплекс спільних заходів. Щодо кожного платника здійснюється аналіз причин виникнення нарахування та виплати заробітної плати нижчої за мінімальну та визначаються шляхи її підвищення відповідно до чинного законодавства. 
Так, протягом січня-квітня 2014 року на засіданнях робочої групи заслухано 83 суб'єкти господарювання, 41 із них підвищили рівень заробітної плати. Додатково до місцевого бюджету надійшло податку на доходи фізичних осіб у сумі 14,4 тис.гривень. Крім того, легалізовано трудові відносини 16 найманих працівників з роботодавцями. Після офіційного працевлаштування «тіньових заробітчан» бюджет додатково отримав 0,5 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб. 



Так, прекрасне село міського типу, все тут подобається :)
Не знаю, треба проаналізувати всі "за" і "проти".
Ніколи не думав про це.
Ще не готовий ні до переїзду, ні тим паче до сімейного життя...
А що - в селі Зимна Вода можна придбати ділянку під житло?)))

Результати...
© 2008-2024 Рада села
“Зимна Вода”