Шановні мешканці с. Зимна Вода!
Пустомитівський РЕМ повідомляє, що у зв’язку з ремонтними роботами 4 квітня 2019 р. у с. Зимна Вода буде припинено постачання електроенергії на вул. Вітовського (буд. 2 – 5а), вул. Грушевського (буд. 22 – 38), вул. Калнишевського (буд. 1 – 7), вул. Миру (буд. 1 – 27), вул. Морозенка (буд. 1 – 8), вул. Федьковича (буд.1 – 9). 
У Зимній воді працює лікар-невролог!
Шановні наші мешканці!
У Центрі первинної медико-санітарної допомоги Зимноводівської сільської ради (с. Зимна Вода, вул. Марка Вовчка, № 1) приймає 
лікар-невролог – Юлія Юріївна Кощановська 
Графік прийому:
понеділок, вівторок, середа, четвер з 9.00 до 14 .00.

Запрошуємо на концерт
У неділю, 24 березня, у Народному домі с. Ставчани о 15:00 відбудеться концерт духовного співу «Співайте Богові нашому, співайте» за участі народного хору «Обрій» Народного дому с. Зимна Вода. Запрошуємо всіх охочих. 

Життя побудоване так,що ми з вами завжди стоїмо перед вибором. В яку школу віддати дитину? Яку вибрати професію? З ким поєднати своє життя? І, зрештою,  кого вибрати до влади того чи іншого рівня?

  Дуже часто цьому останньому вибору ми не придаємо належної уваги, або просто байдуже відносимося до цього вибору. Багато людей кажуть, що від іхнього голосу нічого не залежить. Все одно виберуть кого треба.

Але це неправда. Результати вибору залежать від кожного з нас. І якщо виборам до Верховної ради приділяється досить велика увага, іде відповідна агітація, то виборам депутатів місцевих рад увага значно менша. Часто людям байдуже хто буде їхнім депутатом в селі чи містечку. Голосують за знайоме прізвище, а не особистість. Такий підхід до вибору місцевих депутатів приводить до того, що обирають не тих, хто має поняття у вирішенні господарських питань, хто має відповідні знання, хто має бачення розвитку місцевої громади, а тих, хто ніби-то іде контролювати дії влади, викорінювати корупцію і т.п. Але, парадокс в тому, що ці контролери часто поняття не мають що контролювати і взагалі не розуміють, що вони  самі є владою. Вони не розуміють,що депутат місцевої ради - це законодавець місцевого рівня, це людина, котра має напрацьовувати шляхи вирішення місцевих проблем, пропонувати оптимальні рішення і програми. А апарат сільської ради та виконавчий комітет мають виконувати прийняті депутатами рішення і програми.

    І от, коли такі контролери, приходять до влади місцевого рівня, то нічого мудро не можуть запропонувати; не можуть розібратися в проблемних питаннях, не можуть підготувати проект рішення з того чи іншого питання, бояться взяти на себе відповідальність при прийнятті рішень, а, часто, коли виносяться на розгляд сесії проблемні питання, просто не приходять на сесію. А потім, відсторонюються від прийнятих рішень і розказують людям які вони правильні й які неправильні інші. Дуже класна позиція.

  Тому, шановні українці, не будьте байдужими! Мабуть, якщо ми хочемо більше порядку в нашому селі, якщо ми хочемо ефективнішого використання коштів, послідовного вирішення питань соціального розвитку, то маємо просити, щоб ішли у голови і депутати не крикуни, а розумні, принципові, послідовні і відповідальні люди.

Так, саме просити, бо люди, котрі розуміють, що таке влада і котрим притаманно почуття обов‘язку і відповідальності за життя громади, не спішать брати «хомут» на шию. А, дуже часто, рвуться до влади ті, котрі нічого не розуміють, або відверті аферисти.

 Тому, не будьте байдужі!  Всі, хто вміє, знає і хоче, щоб життя у нашому селі ставало з року в рік кращим, ідіть до влади. А всі решта, думайте кого обираєте! А обравши, не нарікайте!



Так, прекрасне село міського типу, все тут подобається :)
Не знаю, треба проаналізувати всі "за" і "проти".
Ніколи не думав про це.
Ще не готовий ні до переїзду, ні тим паче до сімейного життя...
А що - в селі Зимна Вода можна придбати ділянку під житло?)))

Результати...
© 2008-2024 Рада села
“Зимна Вода”